OolderVeste
Logo Logo

Voorzieningen OolderVeste

Wonen in OolderVeste in Herten is groen en nieuw wonen met alle voordelen van het wonen in een dorp. Rust, ruimte en een fijne en veilige omgeving om als kind in op te groeien. Bijkomend voordeel; Deze fijne leefomgeving heeft alle dagelijkse voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Voorzieningen Herten

Herten zelf heeft 2 scholen die beide op zo’n 5 minuten fietsen bereikbaar zijn, net als de kinderopvang en het paramedisch centrum. Je dagelijkse boodschappen doe je aan de rand van OolderVeste. Daar zijn onder andere een supermarkt, een bakker, een slager en een drogisterij. Er is een sporthal, een bank, diverse sportclubs en enkele jachthavens. 

Winkelen in Roermond

Voor meer keuze ga je naar het altijd gezellige centrum van Roermond. Hier vind je niet alleen een zeer uitgebreid winkelaanbod. Ook op sociaal cultureel gebied is er in Roermond genoeg te beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Theaterhotel, het Centrum voor de Kunsten en het Stedelijk Museum. Een bloeiend verenigingsleven en veel ruimte voor sport maakt de stad compleet.

Groen en water

Roermond is een echte waterstad met directe toegang tot een uitgestrekt waterrecreatiegebied: de Maasplassen. Zeilen, surfen, zwemmen en varen. Wat een keuze! Heerlijk wandelen en fietsen kan niet alleen rondom de Maasplassen maar ook in één van de In de natuurgebieden rondom Roermond, zoals  de Meinweg, het Leudal en de Beegderheid, vind je een rijke variatie aan bos, heide, vennen en weidevelden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?