Nieuwbouw in Herten bij Roermond

Als onderdeel van de gemeente Roermond, voel je je als bewoner van OolderVeste in Herten nauw verbonden met de gelijknamige stad. De gunstige locatie in Midden-Limburg is een ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen, cultuur of lekker happen en borrelen. Met de fiets, auto of het OV sta je al binnen een kwartier in het centrum van Roermond.

image alt

Bruisende binnenstad dichtbij

Wonen in OolderVeste betekent heerlijk rustig wonen. Tóch kun je desgewenst binnen een handomdraai het stadsleven van Roermond opzoeken. In de binnenstad vind je vele gezellige terrasjes, pleinen en restaurants. Avondje theater of bioscoop? Dat kan ook! Bovendien kun je er naar hartenlust shoppen. Met een rijk aanbod aan winkels in de binnenstad, het Retail Park en het Design Outlet Center slaag je altijd.

image alt

Natuur als grote rijkdom

Dankzij de overvloed aan water en groen kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. In de omgeving van Roermond vind je verschillende natuurgebieden én een groot waterrecreatiegebied. Perfect wanneer je buiten actief bezig wilt zijn. Zo kun je er wandelen en fietsen, maar ook zeilen, zwemmen , surfen en varen. In je eentje eropuit, met je partner of met het hele gezin: de omgeving heeft voor ieder wat wils. De ideale locatie voor jouw nieuwbouwwoning!

Wat vind je in de buurt Voorzieningen
Wat speelt er Nieuws