Goed voorzien in OolderVeste

Wonen in OolderVeste in Herten is groen en nieuw wonen met alle voordelen van het wonen in een dorp. Rust, ruimte en een fijne en veilige omgeving om als kind in op te groeien. Bijkomend voordeel: je vindt alle dagelijkse voorzieningen op loop- of fietsafstand.

image alt

Dagelijkse boodschappen zó in huis

Je dagelijkse boodschappen doe je aan de rand van OolderVeste. Hier vind je onder meer supermarkt Jan Linders, Hermans groente en fruit, bakkerij Hannen, bakkerij Loven en drogisterij DA. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen. 

image alt

Alles voor de kids

In Herten vind je 2 scholen die beiden in zo’n 5 minuten fietsen bereikbaar zijn. Dit zijn de Hubertusschool en De Stapsteen. Ook kinderopvang Ot en Sien vind je dichtbij huis. Bovendien zijn er in de wijk verschillende speelplekken te vinden.

image alt

Geen zin om te koken?

Op loop- en fietsafstand vind je diverse horecagelegenheden, zoals Oolderhof Restaurant, Kasteeltje Hattem, Pizza Pino, Wei Xin Garden en haute-cuisine restaurant One. Bovendien sta je met de fiets zó in het centrum van Roermond, waar je je hart kunt ophalen aan een verscheidenheid van bars en restaurants. 

image alt

Genoeg keuze voor de sportliefhebber

In de directe omgeving van OolderVeste zijn verschillende sportvoorzieningen, zoals il fiore healthcenters, Watersportvereniging Hertha, tennisclub NIP en hockeyclub Concordia. Stukje fietsen, joggen of hardlopen? Je vindt de Oolderplas letterlijk om de hoek. In Roermond heb je nog veel meer keuze op het gebied van sport. Ook kun je hier heerlijk de natuur in. Ga bijvoorbeeld eens naar waterrecreatiegebied de Maasplassen of Nationaal Park de Meinweg.

image alt

Het centrum van Roermond

Voor meer keuze sta je met de fiets, auto of trein binnen een kwartier in het altijd gezellige centrum van Roermond. Hier vind je een uitgebreid winkelaanbod en ook op sociaal cultureel gebied is er genoeg te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een Theaterhotel, het Centrum voor de Kunsten en het Stedelijk Museum. Een bruisend aanbod van restaurants en bars maakt de stad compleet.

image alt

Groen en water

Roermond is een échte waterstad met directe toegang tot uitgestrekt waterrecreatiegebied de Maasplassen. Hier kun je volop zeilen, surfen, zwemmen en varen. Wat een keuze! Heerlijk wandelen en fietsen kan niet alleen rondom de Maasplassen maar ook in één van de natuurgebieden rondom Roermond, zoals  de Meinweg, het Leudal en de Beegderheid. Hier vind je een rijke variatie aan bos, heide, vennen en weidevelden.

De omgeving Meer over Roermond
Wat speelt er Bekijk de planning