Bouwupdate: OolderVeste Poort januari 2024

25 januari '24

De bouw van de woningen van OolderVeste Poort is vergevorderd en de oplevering komt steeds dichterbij. Lees hieronder meer over de vorderingen op de bouwplaats.

Momenteel worden bij de laatste woningen de plafond gespoten door de stucadoor. De zolderverdiepingen zijn grotendeels afgetimmerd en de eerste binnendeurkozijnen en deuren gemonteerd. De bouw nadert zijn eind, nog even geduld voor de toekomstige bewoners!

Ook in OolderVeste wonen?

Alle woningen in OolderVeste Poort zijn verkocht. Op dit moment zijn er nog een aantal woningen in OolderVeste aan 't Water beschikbaar. Wil jij hier graag wonen? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Liever een bouwkavel waarop je een woning kan (laten) bouwen? De laatste 5 kavels in OolderVeste zijn in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en meld je alvast aan als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste als de verkoop start.

Bekijk woningaanbod
Bouwupdate OolderVeste Poort
Bouwupdate OolderVeste Poort
Bouwupdate OolderVeste Poort
Bouwupdate OolderVeste Poort
Bouwupdate OolderVeste Poort
Meer nieuws lezen Nieuwsoverzicht
Ook wonen in OolderVeste? Bekijk het woningaanbod