Genoeg te kiezen in OolderVeste Poort

27 mei '22

Heb jij een woning op het oog in OolderVeste Poort? Dan heb je straks veel te kiezen! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ander sanitair of een andere keuken, maar bijvoorbeeld ook voor een optionele uitbouw van 1.20 of 2.40 of een dakkapel. Bij de grotere bouwkundige opties is rekening gehouden met groene oplossingen, zodat je woning BENG2=0 blijft.

image alt

Een duurzame keuze

In Nederland zijn we steeds meer bezig met het milieu en klimaat. Dit zie je ook in de opties van je woning terug. Zo wordt de optionele uitbouw van 1.20m en 2.40m uitgevoerd met een mos sedumdak en worden er indien nodig extra zonnepanelen gelegd.

image alt

Waarom een sedumdak?

Met een mos sedumdak voeg je een klein stukje natuur toe aan je woning. En dat brengt voordelen met zich mee! Naast dat het je dak wat kleur geeft, heeft het een isolerende én geluiddempende werking. Daarnaast zorgt de extra zuurstof voor een gezondere leefomgeving en gaat een goed onderhouden sedumdak stukken langer mee dan een 'normaal' dak. 

image alt

Kosteloos verplaatsen onderdelen in zelfde ruimte

Met de aannemer is afgesproken dat het verplaatsen van installatie onderdelen binnen dezelfde ruimte niks kost (zie optie E601A). Een uitzondering hierop is het verplaatsen van een plafondlichtpunt (centraaldoos). Hier worden wel kosten voor gerekend. Bekijk voor het volledige overzicht van opties de lijst hieronder.

Bekijk alle opties
image alt

Ken jij alle opties al?

Voor jouw woning in OolderVeste Poort is er een meer- en minderwerklijst beschikbaar. Hier vind je alle opties op terug. Weet je al wat je wil of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de kopersbegeleider. 

Bekijk alle opties
Duurzaam wonen Duurzaamheid
Hier wonen Bekijk alle woningen