Kijk rond in OolderVeste Poort

21 december '22

Het is vanaf nu mogelijk om een virtueel om je heen te kijken in OolderVeste Poort. Aan de hand van een 360-beeld krijg je een goed beeld van hoe het er straks uit komt te zien. 

We hebben het beeld in de header gezet. Draai rond in het beeld door de muis ingeklikt te houden en rond te bewegen. De virtuele tour werkt het beste op desktop. 

Wonen in OolderVeste Poort

De woningen van OolderVeste Poort zijn gelegen aan Sekettengriend. De 2 onder 1 kapwoningen hebben een traditionele architectuurstijl en wordt gesierd door een prachtige erker. Je kunt gemakkelijk 2 auto’s kwijt op de oprit voor de garage en achter het huis gaat een ruime tuin schuil.

De bouw van OolderVeste Poort start begin 2023. Wil jij hier graag wonen? Er zijn nog woningen beschikbaar. Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen.

image alt

Vraag direct een optie aan

Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Actuele beschikbaarheid bekijken?

Naar de woningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk het woningaanbod