Mogelijkheden onverkochte woningen

6 maart '23

Onlangs is de aannemer gestart met de bouw van alle woningen van OolderVeste Poort. Dit betekent dat er ook gestart is met de bouw van de onverkochte woningen. We vertellen je graag meer over welke keuzes er al gemaakt zijn en welke mogelijkheden er nog zijn.

Deze keuzes zijn al gemaakt

Om de bouw van de woningen voorspoedig te laten verlopen, koopt de aannemer ruimschoots van te voren materiaal in en worden er bepaalde meerwerkkeuzes gemaakt die later in het bouwproces niet meer mogelijk zijn. Om die reden hebben we gekozen om bij bouwnummer 44 standaard de uitbouw van 1.20 meter mee te nemen, dit is ook verrekend in de v.o.n. prijs. Bouwnummer 37 en 38 hebben niet standaard een uitbouw, de aannemer heeft bij deze bouwnummers wel de funderingspalen aangebracht, zodat in de toekomst alsnog makkelijk een aanbouw gerealiseerd kan worden.

image alt

Keuken, badkamer en sanitair

In de vloeren die al besteld zijn, is rekening gehouden met het leidingwerk van keuken, badkamer en toilet. Hierdoor kan de positie van het sanitair en de keuken niet meer worden gewijzigd. Je hebt wel nog volop keuze in het soort tegels en het type sanitair. Ook de optionele keuken kan nog naar wens worden uitgekozen.

Afhankelijk van het moment van aankoop kijkt de aannemer welke mogelijkheden er nog zijn.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk het woningaanbod