Omgevingsvergunning OolderVeste Poort onherroepelijk!

6 september '22

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een woning in OolderVeste Poort. Eind juni heeft Gemeente Roermond de omgevingsvergunning verleend voor OolderVeste Poort. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn ingegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Roermond heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 12 woningen van OolderVeste Poort!

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Een onherroepelijke omgevingsvergunning is een van de opschortende voorwaarden. De andere opschortende voorwaarden zijn:

  • (Minstens) 70% van de woningen is verkocht.
  • De grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen.
  • Woningborg heeft planacceptie verstrekt

Verkoopupdate OolderVeste Poort

Inmiddels zijn er al 6 woningen verkocht, 1 woning is onder optie en 5 woningen zijn vrij. Is jouw droomwoning momenteel vrij? Vraag dan direct een optie aan via de website. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk het woningaanbod