Beleef OolderVeste Poort in wintersferen

16 december '22

’s Ochtends schuif je de gordijnen open en het eerste wat je ziet is een dik pak sneeuw op je oprit. Kun jij het jezelf al voorstellen?

Gezellige winterdagen

Begin 2023 start de aannemer met de bouw van OolderVeste Poort. Als we een blik in de toekomst werpen, zien we de gezellige winterdagen in OolderVeste Poort al voor ons. Buren die elkaar opzoeken en kinderen die samen spelen in de sneeuw. In OolderVeste Poort is het heerlijk wonen, met de buren of in rust alleen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een geweldig nieuw woonjaar!

image alt

Zie jij jezelf hier al wonen?

Ben jij nog op zoek naar een duurzame woning met lage energielasten? Dan is er goed nieuws! Er zijn nog woningen beschikbaar in OolderVeste Poort. Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Actuele beschikbaarheid bekijken?

Naar de woningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk het woningaanbod