OolderVeste Poort staat nu online

25 januari '22

Interesse in een woning in OolderVeste? De woningtypes van OolderVeste Poort staan nu online. Schrijf je snel vrijblijvend in als belangstellende!

image alt

Oolderveste Poort

OolderVeste Poort bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 8 royale 2 onder 1 kapwoningen met een traditionele architectuurstijl. Je kunt gemakkelijk 2 auto’s kwijt op de oprit voor de garage. En binnen, daar is het net zo ruim. Met circa 140 m2 woonoppervlakte en minstens 3 slaapkamers én een grote zolder kun je alle kanten op. Of je nu een stel bent met behoefte aan een thuiswerkplek of een groot gezin vormt, OolderVeste Poort biedt een fijn thuis. De verkoop start naar verwachting medio 2022.

Schrijf je in als belangstellende
image alt

Het belang van op tijd inschrijven

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project. Dit kun je onderaan deze pagina doen.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Lees meer over een woning kopen
Een duurzame keuze Duurzaamheid in OolderVeste Poort
Hier wonen Bekijk woningen