Rabobank duurzaamheidskorting

14 februari '22

De woningen in OolderVeste Poort zijn zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je wooncomfort en je maandelijkse energierekening, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je een nieuwbouwwoning in OolderVeste Poort en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een mooie duurzaamheidskorting van 0,10% op je hypotheekrente.

image alt

Duurzaam wonen

We vinden het belangrijk dat het energieverbruik in jouw woning zo laag mogelijk is. Dat is namelijk fijn voor jouw portemonnee en ook voor het milieu. We zorgen daarom onder meer voor uitstekende isolatie en ventilatie in onze nieuwbouwwoningen en brengen vloerverwarming aan. We plaatsen zoveel mogelijk zonnepanelen en gebruiken duurzame alternatieven voor gas. Zo bouwen we comfortabele en duurzame woningen die generaties lang mee kunnen gaan en zo min mogelijk impact hebben op het milieu. En de lagere maandlasten voor de toekomstige bewoners, die zijn natuurlijk mooi meegenomen!

image alt

Korting op de hypotheekrente

De Rabobank stimuleert deze duurzame manier van woningbouw met de duurzaamheidskorting. Je komt in aanmerking voor een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als je een lening sluit voor de aankoop van een nieuwbouwwoning met een geldig energielabel van ten minste A++ (afgegeven na 1 januari 2021).

Alle voorwaarden en meer informatie over de duurzaamheidskorting bij aankoop van een nieuwbouwwoning vind je op de website van de Rabobank. Daar kun je ook direct jouw maximale hypotheek berekenen.

Meer info
Bekijk nieuwsoverzicht Nieuws
Hier wonen Bekijk de woningen