Regel je financiële check op tijd

12 april '22

Wist je dat je financiering een belangrijk onderdeel is bij de aankoop van je nieuwe woning? Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer, dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.

image alt

Upload je financiële check zodra de verkoop start

Je financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Het is belangrijk dat je ons dit laat weten.

Zo upload je je financiële check
Nadat de verkoop is gestart, kun je een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Meer over de financiële check
image alt

Vergroot je kans op een woning

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via onderstaande button. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met het team van Jack Frenken Financieel Advies (via 0475-318888). Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur. 

Aanvraag financiële check
Financiële check aanvragen Lees meer
Heb je vragen? Neem contact met ons op