Bekijk de woningen

20 mei '22

De definitieve impressies van OolderVeste Poort staan online! Je hoeft maar één blik op de beelden te werpen en je weet het zeker: dit wordt een hele fijne plek om te wonen. Welke woning past bij jou?

image alt

Meld je aan als belangstellende

Op 1 juni 2022 start de verkoop van OolderVeste Poort. De impressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou alvast een idee over hoe je de woning zou kunnen inrichten. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende. Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start! 

Naar woningaanbod
image alt

Een eerste indruk

De impressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, kun je met de kopersbegeleider al je wensen doornemen. Vanaf start verkoop vind je in de verkoopstukken alle details van jouw woning. Controleer dan bijvoorbeeld in de verkooptekeningen waar de licht- en aansluitpunten zitten en of je deze liever op een andere plek wilt hebben. 

Mijn Eigen Huis Account aanmaken
Hier wonen? Bekijk woningen