Zo bereid je je goed voor op de verkoop

18 mei '22

De verkoop van OolderVeste Poort start op woensdag 1 juni om 15:00. De sluitingsdatum staat op woensdag 8 juni om 15:00 en de toewijzing vindt dan uiterlijk donderdag 9 juni einde dag plaats. Je vindt vanaf nu de definitieve prijzen bij de bouwnummers. Wist je dat je met een financiële check meer kans maakt op jouw favoriete woning? Hoe dat in zijn werk gaat leggen we graag aan je uit.

image alt

Maak een Mijn Eigen Huis account aan

Een account van Mijn Eigen Huis is een persoonlijke online omgeving waar je al je favoriete woningen opslaat en met elkaar vergelijkt, (persoonlijke) berichten leest, documenten kunt downloaden én je voorkeuren doorgeeft. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan! Je kunt alleen een woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Account aanmaken

Online voorkeuren doorgeven

Als de verkoop start en je hebt je al aangemeld als belangstellende dan ontvang je een nieuwsbericht in je mailbox. De link die daarin staat verwijst naar een pagina waarop wordt uitgelegd hoe je jouw voorkeuren doorgeeft. Na het doorgeven van je voorkeuren wacht je op de toewijzing. Op de dag van toewijzing ontvang je een e-mail met daarin de uitslag van de toewijzing en zie je of je een optie op een woning hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Heb je een optie op een woning? Dan bevestig je deze in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een (digitale) afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online koopt. Met online kopen vul je jouw persoonlijke gegevens in, zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de woning van jou!

Meer over een woning kopen
image alt

Je financiële check

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. 

Meer over je financiële check
Over de financiële check Lees meer
Heb je nog vragen Neem contact met ons op