Financieel voordeel van jouw duurzame woning

15 februari '22

In OolderVeste Poort koop je een woning met duurzame oplossingen. Hierdoor heb je voor jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld verlichting, wasmachine en televisie. Nóg een fijn voordeel: voor duurzame woningen bestaan hele voordelige hypotheekmogelijkheden!

image alt

Hypotheekvoordeel bij duurzame woning OolderVeste Poort

Bij de meeste hypotheekverstrekkers krijg je extra leenruimte voor de aankoop van een energieneutrale nieuwbouwwoning. Dit extra bedrag komt bovenop de maximale hypotheek die gebaseerd is op jouw (jullie) inkomen. Hoeveel extra leencapaciteit je kunt krijgen, hangt mede af van het energielabel van jouw nieuwbouwwoning of -appartement.

Lees meer
image alt

Duurzaamheidskorting bij Rabobank

Koop je een nieuwbouwwoning in OolderVeste Poort en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een mooie duurzaamheidskorting van 0,10% op je hypotheekrente.

Lees meer
image alt

Groenverklaring voor OolderVeste Poort

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in OolderVeste Poort. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Hiermee kun je bij verschillende hypotheekverstrekkers extra rentekorting krijgen op je hypotheek. Bijvoorbeeld bij de Rabobank, met de Rabo Groenhypotheek. Benieuwd naar de voordelen van de Groenverklaring voor jouw hypotheek?

Lees meer
Een duurzame toekomst Duurzaamheid
Hier wonen Bekijk woningen