Opgeleverd

Dijkwoningen Oolderveste

Oolderveste: een unieke woonervaring langs de dijk, waar bewoners zowel binnen als buiten volop van de omgeving genieten dankzij het doordachte ontwerp met grote ramen en buitenruimtes. Met 67 diverse woningen en keuze uit drie typen, waaronder speelse elementen en praktische indelingen, biedt deze locatie voor iedereen optimaal woongenot. Het project begon in 2011 en eindigde in 2023, met alle woningen opgeleverd en bewoond. Ideaal gelegen tussen rustig Herten en bruisend Roermond, biedt Oolderveste aan de Dijk het beste van beide werelden.

image alt

Moderne dijkwoningen voor levensgenieters

Bewoners van deze unieke locatie ervaren de omgeving ten volle, zowel binnen als buiten. De architect heeft namelijk gezorgd voor een ontwerp met royale ramen en buitenruimtes die op het water en het schiereiland zijn gericht. Destijds waren er drie verschillende woningtypen om uit te kiezen. Zo had de ene woning bijvoorbeeld speelse elementen zoals een vide en balkon op de eerste verdieping, terwijl een andere weer een slaap- en badkamer op de begane grond had. De mogelijkheden waren divers.

image alt

Wonen aan de dijk

Langs de dijk zijn in totaal 67 woningen gerealiseerd, variërend van 2 onder 1 kapwoningen tot vrijstaande huizen. De eerste fase van dit project werd in verkoop gebracht rond medio 2011 en de laatste fase werd te koop aangeboden in juni 2021. De eerste woningen werden opgeleverd tegen eind 2012 en de laatste woningen in juni 2023. Met deze voltooiing is het project succesvol afgerond en hebben de laatste bewoners hun intrek genomen.

image alt

Het beste van 2 werelden

Dankzij de gunstige ligging van Oolderveste ervaren bewoners het beste van zowel het dorpse als het stedelijke leven. Gelegen in het serene Herten, aan de rand van Oolderveste, vind je onder andere een supermarkt, bakker, drogisterij en sportclub, wat ideaal is voor dagelijkse boodschappen en work-outs. Voor degenen die van natuurwandelingen of hardlopen houden, biedt de omgeving van de Oolderplas volop mogelijkheden. Bovendien is het bruisende stadsleven van Roermond binnen handbereik. Het is maar een ritje van ongeveer 10 minuten om naar het centrum te rijden. Kortom: in Oolderveste aan de Dijk is het een genot om te wonen!