Nieuwbouw dijkwoningen in aanbouw

Aan de dijk van OolderVeste kun je straks wonen. Hoe fantastisch is dat! Je hebt hier deels uitzicht op het water en deels op schiereiland Drusushoeve. Alle woningen hebben een speels en ruimtelijk ontwerp met grote ramen. Het project is uitverkocht. 

image alt

Moderne dijkwoningen voor levensgenieters

Als je op zo’n bijzondere plek kan wonen, wil je de omgeving natuurlijk optimaal beleven. Ook als je in je huis bent! De architect heeft een ontwerp gemaakt met grote ramen en naar het water en schiereiland gerichte buitenruimtes. Je hebt de keuze uit 3 typen woningen. Zoek je een huis met speelse elementen zoals een vide en balkon op de 1e verdieping of wil je een slaap- en badkamer op de begane grond? Dat kan allemaal. En weet je wat het fijne is… je hebt altijd een garage die binnendoor bereikbaar is. 

image alt

Het beste van twee werelden

De gunstige locatie van Oolderveste resulteert in het beste van het dorpse en stadse leven. In het rustige Herten, aan de rand van Oolderveste, vind je onder meer een supermarkt, bakker, drogisterij en sportclub. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen en work-out. Liever in de natuur wandelen of hardlopen? Dan kun je je hart ophalen in de omgeving van de Oolderplas. En ook het bruisende stadsleven vind je binnen handbereik. In circa 10 minuten rijd je naar het centrum van Roermond.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat speelt er in OolderVeste? Bekijk nieuwsoverzicht