OolderVeste Poort

OolderVeste Poort brengt al het goede samen

Kruip met z’n allen rond de grote eettafel in de erker en geniet van het uitzicht op de sfeervolle straat. Of beter nog, wandel op een mooie avond nog even naar de Oolderplas. Die ligt tenslotte om de hoek. Aantrekkelijk vooruitzicht? Maak kennis met OolderVeste Poort. Een prachtig nieuwbouwplan dat in de luwte van Oolderveste Aan de Dijk wordt gebouwd.

image alt

Traditioneel en dus tijdloos mooi

OolderVeste Poort bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 8 royale 2 onder 1 kapwoningen met een traditionele architectuurstijl. Je kunt gemakkelijk 2 auto’s kwijt op de oprit voor de garage. En binnen, daar is het net zo ruim. Met circa 140 m2 woonoppervlakte en minstens 3 slaapkamers én een grote zolder kun je alle kanten op. Of je nu een stel bent met behoefte aan een thuiswerkplek of een groot gezin vormt, OolderVeste Poort biedt een fijn thuis.

image alt

Verkoop gestart op 1 juni 2022

De woningen komen aan de Sekettengriend te staan. Een vriendelijk straatje dat eindigt bij de Oolderplas. Daarnaast is het stadscentrum van Roermond lekker dichtbij. Kortom, hier komt al het goede samen. Als je niets wilt missen, schrijf je dan gelijk in als belangstellende. Met plezier houden we je op de hoogte. Bovendien geldt hoe eerder je je inschrijft, hoe meer kans je maakt op een woning. De verkoop is gestart op 1 juni 2022.

Een eerste indruk

Ik heb een vraag Contact
Bekijk aanbod Woningen