OolderVeste Poort brengt al het goede samen

Kruip met z’n allen rond de grote eettafel in de erker en geniet van het uitzicht op de sfeervolle straat. Of beter nog, wandel op een mooie avond nog even naar de Oolderplas. Die ligt tenslotte om de hoek. Aantrekkelijk vooruitzicht? Maak kennis met OolderVeste Poort. Een prachtig nieuwbouwplan dat in de luwte van Oolderveste Aan de Dijk wordt gebouwd.

image alt

Traditioneel en dus tijdloos mooi

OolderVeste Poort bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 8 royale 2 onder 1 kapwoningen met een traditionele architectuurstijl. Je kunt gemakkelijk 2 auto’s kwijt op de oprit voor de garage. En binnen, daar is het net zo ruim. Met circa 140 m2 woonoppervlakte en minstens 3 slaapkamers én een grote zolder kun je alle kanten op. Of je nu een stel bent met behoefte aan een thuiswerkplek of een groot gezin vormt, OolderVeste Poort biedt een fijn thuis.

image alt

Vraag direct een optie aan

De woningen komen aan de Sekettengriend te staan. Een vriendelijk straatje dat eindigt bij de Oolderplas. Daarnaast is het stadscentrum van Roermond lekker dichtbij. Kortom, hier komt al het goede samen. Heb jij interesse in een woning in OolderVeste Poort? Bekijk de actuele beschikbaarheid bij het woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Bekijk woningaanbod
Ik heb een vraag Contact
Bekijk aanbod Woningen