Nieuwbouw kavels in Herten

Nu in verkoop

Bouw jouw droomwoning

Bouw en ontwerp jij graag je eigen huis? Dat kan. Middenin het groen van OolderVeste vind je verschillende royale kavels. Hier heb je alle ruimte om jouw toekomstige vrijstaande droomwoning én droomtuin te realiseren. Kies voor een geheel nieuw ontwerp of laat je inspireren door onze voorbeeldwoningen.

image alt

Elk detail naar wens

Wanneer je een kavel koopt, kun je jouw huis laten ontwerpen door een architect. Hierbij kun je tot in het kleinste detail bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Denk hierbij aan het woningtype, de stijl en indeling. Zo weet je zeker dat jouw huis ook jouw droomhuis wordt! 

image alt

Aan de slag met een voorbeeldwoning

Aan de Herensteerten en Prinsensteerten in nieuwbouwwijk OolderVeste vind je diverse ruime kavels. Met de Oolderplas op steenworp afstand én het gezellige stadscentrum van Roermond om de hoek, is het hier heerlijk wonen. Voor de kavels zijn er verschillende woningtypen ontworpen. Deze zijn niet uniek, maar kunnen wel naar wens worden aangepast. Let wel, je koopt eerst een kavel en daarna (desgewenst) een woningtype. 

Lees meer over de woningtypen
  Compleet aanbod OolderVeste
  Bekijk de kavelplanning