Een thuis met het gevoel van luxe en vakantie

OolderVeste aan ‘t Water is een schiereiland dat omzoomd wordt door groen en waar je als bewoner altijd op het water uitkijkt. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s zijn opvallend riant. En dan te bedenken dat de overdekte veranda fungeert als het verlengstuk van je leefkeuken of living. Binnen en buiten lopen vloeiend in elkaar over. Zittend op de overdekte veranda kijk je vrij uit en geniet je met vrienden en familie van een borrel of barbecue. In OolderVeste aan ‘t Water leef je het goede leven. Laat je verleiden.

image alt

Amerikaanse coastal architecture in een oer-Hollands landschap

Voor het ontwerp van dit unieke stukje OolderVeste vond het ontwerpteam haar inspiratie in de Amerikaanse coastal architecture. Een prachtige stijl die het gevoel van luxe en vakantie oproept. Elk huis wordt gesierd door een overdekte veranda , schoorsteen en white picket fence. Daarnaast is veel aandacht besteed aan de detaillering, materialen en inrichting van de openbare ruimte. Want deze bijzondere wijk moet over 100 jaar nog net zo mooi zijn… of misschien wel mooier, want dan hebben 35 gezinnen het schiereiland tot leven gebracht.

Maak een virtuele wandeling
image alt

Thuiskomen is genieten

Kom straks aanrijden en zie in de verte de torenwoningen al staan. Ze markeren het schiereiland en in combinatie met het bord waarop de naam van de wijk staat, zorgen ze voor een warm welkom. Hier voel je je gelijk thuis. Hier ken je je buren, hier is er rust. Want alleen bewoners rijden door het gebied. Iedereen heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en bezoekers plaatsen hun auto bij de entree van de wijk. Wel zo veilig voor de kleintjes. Stap uit en laat de waan van de dag achter je. Via de overdekte entree kom je binnen en gelijk word je verleid om weer naar buiten te gaan. Want de natuur lonkt en waar beter dan op de overdekte veranda beleef je die.

image alt

Hoogwaterveiligheid

Met Rijkswaterstaat, het Waterschap Limburg en de gemeente Roermond is afgesproken dat OolderVeste aan ‘t Water zo wordt aangelegd dat het laagste punt van de infrastructuur op het schiereiland op gelijke hoogte wordt gelegd met de bovenkant van de damwanden, muren en dijken rondom OolderVeste. De woningen komen zelfs nog een niveau hoger te liggen. Dit betekent dat wanneer het water tot aan de rand van de waterkeringen rond OolderVeste staat, OolderVeste Aan ‘t Water nog met droge voeten te bereiken is.

Lees meer

Kies voor een huis met een white picket fence

OolderVeste aan ‘t Water bestaat uit 35 woningen. Er komen 6 schitterende 2 onder 1 kapwoningen en 29 vrijstaande villa’s die zich onder laten verdelen in 4 verschillende typen. We zijn heel benieuwd welke woning jou weet te verleiden. Bekijk het woningaanbod en ontdek hoe groot de woningen zijn. Minimaal heb je 171 m2 woonoppervlakte, maar er zijn ook 7 villa’s van 243 m2. De fantastische overdekte veranda is 23 of 31 m2 groot en daarnaast heb je nog een royale tuin. Alle ruimte om hier iets heel bijzonders van te maken.

Bekijk woningen
OolderVeste aan t Water
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat speelt er in OolderVeste? Bekijk nieuwsoverzicht