Opgeleverd

Bereid je goed voor op de verkoop

7 juni '21

De verkoop van OolderVeste aan de Dijk start op dinsdag 15 juni om 15:00. De sluitingsdatum staat op dinsdag 22 juni 15:00 en de toewijzing vindt dan uiterlijk donderdag 24 juni einde dag plaats. Wist je dat je met een financiële check meer kans maakt op jouw favoriete woning? Hoe dat in zijn werk gaat leggen we graag aan je uit.

image alt

Prijzen per bouwnummer bekend

De definitieve prijzen per bouwnummer zijn bekend! Dit betekent dat je vanaf nu zeker weet wat de woningen gaan kosten. Heb jij jouw favoriet(en) gevonden? Schrijf je dan in als belangstellende en voeg je favoriete bouwnummer(s) toe aan je wensenlijst. 

Bekijk woningen en prijzen
image alt

Je financiële check

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via onderstaande button. 

Aanvraag financiële check

Online voorkeuren doorgeven

Als je bent ingeschreven als belangstellende, ontvang je bij de start verkoop een nieuwsbericht in je mailbox. Je hebt vanaf dan tot 22 juni 15:00 de tijd om je voorkeuren door te geven. Het maakt voor de toewijzing niet uit op welk moment je je voorkeuren doorgeeft. Neem dus rustig de tijd om je favoriet(en) uit te kiezen.

Na het doorgeven van je voorkeuren, wacht je op de toewijzing. Op de dag van toewijzing ontvang je een e-mail met daarin de uitslag van de toewijzing en zie je of je een optie op de woning hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Heb je een optie op de woning? Dan bevestig je deze in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een (digitale) afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online gaat kopen. Met online kopen vul je jouw persoonlijke gegevens in, zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de woning van jou!

Meer over een woning kopen
Financiële check aanvragen Lees meer
Heb je nog vragen Neem contact met ons op