Opgeleverd

OolderVeste aan de Dijk is uitverkocht!

12 januari '22

Inmiddels is de laatste woning van OolderVeste aan de Dijk verkocht. De kopers tekenden onlangs voor bouwnummer 14, een prachtige 2 onder 1 kapwoning met volop licht en ruimte. We wensen alle kopers veel plezier met alle voorbereidingen én voorpret.

image alt

Ook in OolderVeste wonen?

Er komt dit jaar nieuw woningaanbod beschikbaar. Zo start de verkoop van OolderVeste Poort aan de Sekettengriend, bestaande uit 4 vrijstaande woningen en 8 royale 2 onder 1 kapwoningen met een traditionele architectuurstijl. Hier kun je gemakkelijk 2 auto’s kwijt op de oprit voor de garage. En binnen, daar is het net zo ruim. Met circa 140 m2 woonoppervlakte en minstens 3 slaapkamers én een grote zolder kun je straks alle kanten op.

Daarnaast start komend jaar de verkoop van Drusus, straks ook bekend als OolderVeste aan 't Water. Hiermee komt het laatste grote deel van OolderVeste in zicht. Op de 'terp' in de Oolderplas vind je straks 35 woningen, verdeeld over 6 ruime 2 onder 1 kapwoningen en 29 vrijstaande woningen met verwachte woonoppervlaktes van circa 160 m² tot 230 m².

Meer weten? Ga naar nieuwsoverzicht
Een vraag? Neem contact op