Opgeleverd

Wonen in OolderVeste aan de Dijk: zo mooi wordt het!

16 november '21

Het gaat hard met de verkoop van OolderVeste aan de Dijk. Benieuwd naar dit bijzondere stukje Herten? Bekijk nu de nieuwste impressies.

image alt

Geniet van ruimte

De moderne, witte 2 onder 1 kapdijkwoningen hebben een ruimtelijk ontwerp met grote ramen (en dus veel licht)! Daarnaast geniet je van een grote leefkeuken en overal vrij zicht naar buiten. Enkele woningen hebben deels uitzicht op schiereiland Drusushoeve. In deze nieuwe impressie krijg je een indruk van de ruimte rondom de woningen. Aan de linkerzijde zie je als schets het begin van OolderVeste aan 't Water (ook bekend als Drusus).

image alt

Een heerlijke buitenruimte

De woningen van type A hebben een flinke buitenruimte op de begane grond. Hier kun je jouw droomtuin aanleggen! Wat dacht je van een terras met twee verdiepingen? Ontspan op je eigen loungeset en zet de barbecue vast aan... Zo kom je de zomerse dagen heerlijk door! Bekijk hier ook het VR-beeld.

Meer weten over de dijkwoningen?

Bekijk de ruimte rondom de woningen nu met een VR-tour en ontdek wat deze plek zo bijzonder maakt. Heb je interesse om hier te wonen? Neem dan direct een optie of neem contact op met de makelaar

Vragen? Neem contact op
Hier wonen Woningaanbod