Regel tijdig een financiële check

4 november '21

Als je een woning of bouwkavel koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel in het aankoopproces. Heb je interesse in de bouwkavels in OolderVeste? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

image alt

Vergroot je kans op jouw droomhuis

Nu je weet wanneer de verkoop van de 12 bouwkavels in OolderVeste start, kun je jouw financiële check alvast aanvragen. Het is een gewaarmerkte brief van de bank of jouw hypotheekadviseur waarin staat dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. De financiële check kán in je voordeel werken bij het toewijzen van de bouwkavels. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.

Upload je de gewaarmerkte brief je Mijn Eigen Huis account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Alles over de financiële check
image alt

Wensenlijst

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt van de bouwnummers die jij interessant vindt? Vanuit dat lijstje geef je als de verkoop is gestart eenvoudig jouw voorkeuren door. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. 

Bekijk kavels
Regel het op tijd Financiële check
Hier wonen? Bouwkavels