Planning bouwkavels

In de rustige en comfortabele omgeving van OolderVeste komen op diverse plekken bouwkavels Op een bouwkavel kun je jouw vrijstaande droomwoning (laten) bouwen. Lees hieronder meer over de planning.

In voorbereiding | 5 kavels

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de laatste 5 kavels in OolderVeste. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Op de kavels kun je zelf een woning ontwerpen of een voorbeeldwoning van Brummelhuis kiezen die je naar wens kunt aanpassen. Op dit moment worden de voorbeeldwoningen uitgewerkt. Zodra hier meer informatie over is, delen we deze via de website.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende onder het woningtype bij het woningaanbod. Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start! 

Bekijk kavelaanbod
image alt

In verkoop | 12 kavels

Aan de Prinsensteerten en Herensteerten zijn 12 bouwkavels. De verkoop is op 25 november 2021 gestart en op dit moment is er nog één bouwkavel beschikbaar. Ga voor informatie naar het woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan.

Op de kavels kun je zelf een woning ontwerpen of kies voor een van de voorbeeldwoningen van Brummelhuis die je naar wens kunt aanpassen. Brummelhuis heeft 4 verschillende woningtypen ontworpen die op de kavels gebouwd kunnen worden. Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Bekijk kavelaanbod
Hoe het werkt Een kavel kopen
Hier wonen? Kavelaanbod