Kavels Herensteerten en Prinsensteerten toegewezen

2 december '21

De kavels aan Herensteerten en Prinsensteerten zijn toegewezen. Kandidaten die hun voorkeuren doorgaven, hebben via e-mail de uitslag van de toewijzing ontvangen. Een spannende periode! Wat komt er op je af als je een kavel toegewezen hebt gekregen? We leggen het je uit!

Wel of geen optie?

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht over de toewijzing, waarna je wordt doorverwezen naar je persoonlijke account van Mijn Eigen Huis. Heb je een kavel toegewezen gekregen? Dan heb je een optie op die kavel. Die optie moet je dan nog bevestigen in jouw account, mits je de kavel nog wilt natuurlijk. Na de bevestiging is de kavel exclusief voor jou gereserveerd en kies je een vervolgstap in het aankoopproces. Heb je geen kavel toegewezen gekregen? Dan zie je ook in jouw account.

Wel een optie

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen optie

Helaas, er waren meer kandidaten dan kavels waardoor je geen kavel toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurskavel(s) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Belangstelling voor de kavels na de inschrijfperiode

Hoor je voor het eerst over dit nieuwbouwproject en ben je enthousiast over de kavels, maar is de inschrijving is al gesloten? Geen probleem! Als de toewijzing plaats heeft gevonden kan het zomaar zo zijn dat er nog kavels vrij zijn, iemand afziet van de optie of dat er geen reservekandidaten voor die kavel meer zijn. Meld je bij interesse aan bij het woningaanbod of neem gerust contact met ons verkoopteam op.

Bekijk kavelaanbod
Een kavel financieren Financiering
Meer over het proces Een kavel kopen