Kavels Herensteerten en Prinsensteerten: online verkoop is gestart!

25 november '21

De verkoop van 12 bouwkavels aan Kavels Herensteerten en Prinsensteerten in OolderVeste is gestart! Bekijk alle informatie over de kavels en geef jouw voorkeur(en) door tijdens de inschrijfperiode wanneer jou het uitkomt. Welke kavel heeft jouw voorkeur? Neem voor vragen gerust contact op met ons verkoopteam.

image alt

Wat is jouw droomkavel?

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online jouw voorkeuren door. Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot 1 december 15:00. De uitslag van de toewijzing krijg je op 2 december automatisch in je mailbox. In jouw Mijn Eigen Huis account zie je of je een kavel toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden?

Bekijk kavels

Over de toewijzing

Als je al bent ingeschreven als belangstellende, dan maakt het voor de toewijzing niet uit op welk moment je je voorkeuren doorgeeft. Neem dus rustig de tijd om je favoriet(en) uit te kiezen. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk op 2 december einde dag in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. 

Hier wonen? Bekijk de kavels
Over het proces Online een kavel kopen