De planning voor OolderVeste aan 't Water

OolderVeste aan ‘t Water bestaat uit 35 woningen. Er komen 6 schitterende 2 onder 1 kapwoningen en 29 vrijstaande villa’s in verschillende typen. Lees hieronder meer over de planning.

OolderVeste aan 't Water fase 2

De laatste woningen van OolderVeste zijn in voorbereiding: OolderVeste aan ‘t Water fase 2! Deze fase bestaat uit 12 vrijstaande woningen in verschillende groottes. Bekijk het woningaanbod en ontdek hoe groot de woningen zijn. Minimaal heb je 171 m2 woonoppervlakte, maar er is ook één villa van 243 m2. De woningen liggen op een schiereiland omringd door water en hebben aan de achterkant een royale overdekte veranda tot wel 31 m2. Alle ingrediënten om hier iets heel bijzonders van te maken.

We verwachten in het tweede kwartaal van 2024 te starten met de verkoop.

Bekijk woningaanbod

OolderVeste aan 't Water fase 1

OolderVeste aan 't Water fase 1 bestaat uit 23 woningen (bouwnummers 1 t/m 5, 9 t/m 12, 18, 19, 24 t/m 35). De aannemer is in mei 2023 gestart met de bouw van fase 1. Op dit moment zijn er nog enkele woningen vrij waarvan de bouw al in een vergevorderd stadium is. Zie jij jezelf dít jaar nog in OolderVeste aan 't Water wonen? 

Ga voor meer informatie naar het woningaanbod, bekijk de beschikbaarheid en vraag vrijblijvend een optie aan.

Actuele beschikbaarheid
Iets vragen? Contact
Hier wonen? Woningen