Definitieve plattegronden OolderVeste aan 't Water

23 juni '22

Bekijk het woningaanbod en ontdek hoe groot de woningen zijn. Minimaal heb je 171 m2 woonoppervlakte, maar er zijn ook 7 villa’s van 243 m2. De fantastische overdekte veranda is 23 of 31 m2 groot en daarnaast heb je nog een royale tuin. Alle ruimte om hier iets heel bijzonders van te maken! De definitieve plattegronden vind je vanaf nu bij de bouwnummers.

Het inrichten kan beginnen!

Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe woningen wilt indelen? Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? En waar plaats je straks de eettafel? Leuk om nu al over na te denken! Je vindt de plattegronden door op één van de bouwnummers te klikken onder het woningaanbod.

Ook vind je hier de artist impressions per woningtype. De woningen zijn natuurlijk nog niet gebouwd, dus we geven je nu alvast een goede indruk met levensechte 3D-beelden. 

Bekijk woningaanbod
OolderVeste aan 't Water

Zie jij jezelf hier wel wonen?

Als je een woning wilt kopen in OolderVeste dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat? 

Mijn Eigen Huis account
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in OolderVeste aan 't Water? Bekijk het woningaanbod