Ervaar hoe bijzonder wonen aan 't water is

31 oktober '22

OolderVeste aan ‘t Water is een schiereiland omringd door groen en waar je als bewoner altijd op het water van de Oolderplas uitkijkt. Op het schiereiland komen in totaal 35 vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen. Hoewel deze woningen nog gebouwd gaan worden, kun je nu al beleven hoe bijzonder wonen aan 't water is.

Niet met woorden te beschrijven

Het schiereiland waarop de woningen van OolderVeste aan 't Water komen is bijzonder. Het uitzicht, de omgeving en het gevoel dat deze plek je geeft, is niet met woorden te omschrijven. De woningen zijn nog niet gebouwd, maar jij kunt dit gevoel nu wel al ervaren. Breng een bezoek aan OolderVeste, maak een wandeling over het schiereiland, scan de QR codes, neem een 360 graden kijkje, word verliefd op het uitzicht én de plek, en ervaar hoe bijzonder wonen aan 't water kan zijn.

Kom jij een 360° kijkje nemen?

Op het schiereiland staan 10 pin's met een QR-code. Met de camera van je telefoon kun je deze scannen. Je krijgt dan het 360° interieur of exterieurbeeld te zien van deze exacte locatie. Ook vind je er meer informatie over de specifieke woning.

Helaas vonden mensen het nodig om de borden die in het oevergebied stonden, kapot te maken of weg te halen. Via Limburgs Landschap – die uiteraard toestemming hebben gegeven voor het plaatsen - hebben wij begrepen dat er mensen verontwaardigd waren over het plaatsen van deze borden. We vinden het jammer dat iemand het vervolgens nodig vindt om de borden kapot te maken of weg te halen. Om die reden hebben wij alle borden op het schiereiland geplaatst, waardoor niet alle pin's meer op de exacte locatie van het beeld staan.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk woningaanbod