Extra woningen toegevoegd aan bouwfase 1

24 maart '23

Goed nieuws, de bouw in fase 1 van OolderVeste aan 't Water start in mei! We hebben een aantal woningen toegevoegd aan deze eerste bouwfase.

image alt

Bouwfase 1: 23 woningen

Op 30 november 2022 is aangekondigd dat de bouw van 18 woningen (bouwfase 1) gaat starten in mei 2023. Op dat moment waren er 13 woningen verkocht, inmiddels zijn dat er al 17. Daarom zijn een aantal woningen toegevoegd aan bouwfase 1 waardoor deze fase uit 23 woningen bestaat (bouwnummers 1 t/m 5, 9 t/m 12, 18, 19, 24 t/m 35). Er zijn 6 woningen die dus zeker gebouwd worden, maar nog niet verkocht zijn. Heb je interesse in één van deze woningen? Dan weet je dus zeker dat jouw woning gebouwd wordt. De overige 12 woningen van OolderVeste aan 't Water zijn uit verkoop gehaald. Het is niet bekend wanneer de woningen opnieuw in verkoop gaan.

Ruud Beurskens, verkoopmanager bij BPD: "We zijn trots dat de bouw van het merendeel van de woningen van OolderVeste aan 't Water nu gaat starten. Wil je een van deze woningen kopen, dan hoef je dus niet meer te twijfelen of de bouw wel gaat starten. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit belangstellenden over de streep trekt.''

Ook hier wonen?

Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Bekijk woningen
Wat speelt er? Bekijk het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste aan 't Water? Bekijk woningen