Mogelijkheden onverkochte woningen

21 juni '23

Onlangs is de aannemer gestart met bouwfase 1 van OolderVeste aan ‘t Water. Dit betekent dat er ook gestart is met de bouw van de onverkochte woningen. We vertellen je graag meer over welke keuzes er al gemaakt zijn en welke mogelijkheden er nog zijn.

Deze keuzes zijn al gemaakt

Om de bouw van de woningen voorspoedig te laten verlopen, koopt de aannemer ruimschoots van te voren materiaal in en worden er bepaalde meerwerkkeuzes gemaakt die later in het bouwproces niet meer mogelijk zijn. Om die reden hebben we gekozen om bij bouwnummer 1, 4, 9, 26 en 35 de funderingspalen aan te brengen, zodat na oplevering in de toekomst makkelijk de optie uitbreiding woonkamer gerealiseerd kan worden.

image alt

Keuken, badkamer en sanitair

In de vloeren die al besteld zijn, is rekening gehouden met het leidingwerk van keuken, badkamer en toilet. Hierdoor kan de positie van het sanitair en de keuken niet meer worden gewijzigd. Je hebt wel nog volop keuze in het soort tegels en het type sanitair. Ook de optionele keuken kan nog naar wens worden uitgekozen.

Afhankelijk van het moment van aankoop kijkt de aannemer welke mogelijkheden er nog zijn.

Ook in OolderVeste wonen?

In OolderVeste aan 't Water zijn nog enkele woningen vrij. Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Bekijk woningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Ook in OolderVeste wonen? Bekijk beschikbaar woningaanbod