Nieuw woningaanbod in OolderVeste aan ’t Water: fase 2

16 februari '24

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in OolderVeste. De laatste woningen van OolderVeste zijn in voorbereiding: OolderVeste aan ‘t Water fase 2! We hebben de woningtypes online geplaatst zodat jij alvast kunt kijken of er een woningtype tussen zit wat bij jouw wensen past.

image alt

Welk woningtype past bij jou?

OolderVeste aan ’t Water fase 2 bestaat uit 12 vrijstaande woningen in verschillende groottes. Bekijk het woningaanbod en ontdek hoe groot de woningen zijn. Minimaal heb je 171 m2 woonoppervlakte, maar er is ook één villa van 243 m2. De woningen liggen op een schiereiland omringd door water en hebben aan de achterkant een royale overdekte veranda tot wel 31 m2. Alle ingrediënten om hier iets heel bijzonders van te maken.

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

Bekijk woningaanbod
image alt

Interesse? Meld je snel aan

We verwachten in het tweede kwartaal van 2024 te starten met de verkoop. Heb je interesse in een woningtype en wil je op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en definitieve prijzen. Ook hoor je wanneer de verkoop start.

Je aanmelddatum wordt geregistreerd, en kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing.

Toewijzingsprocedure

OolderVeste aan ’t Water fase 1

OolderVeste aan ’t Water bestaat in totaal uit 35 woningen. In fase 1 zijn nog 3 woningen beschikbaar waarvan de bouw al in een vergevorderd stadium is. Dit betekent dat er bepaalde meerwerkkeuzes niet meer mogelijk zijn, maar dit betekent ook dat jij dit jaar nog kan verhuizen naar jouw woning in OolderVeste aan 't Water!

Lees via onderstaande button meer over de mogelijkheden, en vraag direct een optie aan!

OolderVeste aan 't Water fase 1
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste aan 't Water Bekijk woningaanbod