Omgevingsvergunning OolderVeste aan ‘t Water onherroepelijk

10 november '22

Medio september is de omgevingsvergunning van OolderVeste aan ’t Water verleend en onlangs hebben wij het goede bericht ontvangen dat deze onherroepelijk is geworden! Hiermee geeft Gemeente Roermond toestemming voor de bouw van de 35 woningen van OolderVeste aan ’t Water.

Gefaseerde bouw

Met het onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning zijn 4 van de 5 opschortende voorwaarden vervuld. De laatste opschortende voorwaarden, minstens 70% van de woningen is verkocht, is nog niet vervuld. Inmiddels hebben wij verschillende overleggen met de aannemer gehad en het scenario om gefaseerd te gaan bouwen besproken. Dit zou betekenen dat we starten met een deel van de woningen en een deel van de woningen later bouwen. Momenteel wordt dit verder uitgewerkt en wij verwachten hier deze maand nog een uitspraak over te kunnen doen zodat de kopers van de woningen die we nu gaan bouwen dit jaar nog naar de notaris kunnen voor de levering van de grond. Zodra het zover is, laten we dit uiteraard weten.

image alt

Ook in OolderVeste wonen?

Heb je interesse in een woning in OolderVeste aan 't Water en je ziet dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Dit doe je door op de knop "Optie aanvragen" te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk woningaanbod