OolderVeste aan 't Water in verkoop

6 juli '22

Het is zover: de 35 woningen van OolderVeste aan 't Water zijn in verkoop! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen en alle overige informatie vind je bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en kies jouw favoriete woning(en) uit. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot woensdag 13 juli 15:00. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden? 

Voorkeuren doorgeven

Over de toewijzing

Als je bent ingeschreven als belangstellende, ontvang je bij de start verkoop een nieuwsbericht in je mailbox. Je hebt vanaf dan tot woensdag 13 juli 15:00 de tijd om je voorkeuren door te geven. Als je al bent ingeschreven als belangstellende, dan maakt het voor de toewijzing niet uit op welk moment je je voorkeuren doorgeeft. Neem dus rustig de tijd om je favoriet(en) uit te kiezen. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk op donderdag 14 juli einde dag in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. 

Meer over de toewijzing
Hier wonen Bekijk de woningen
Account aanmaken Mijn Eigen Huis