Mogelijkheden onverkochte woningen

25 oktober '23

De bouw van OolderVeste aan ’t Water is in volle gang! De woningen krijgen al vorm en onlangs is de aannemer gestart met het metselwerk van de gevels. Op dit moment zijn er nog 4 woningen vrij waarvan de bouw al in een ver gevorderd stadium is. Wat dit voor jou betekent leggen we graag aan je uit.

Bouwfase 1

De onverkochte woningen gaan mee met de bouwstroom van fase 1. Dit betekent dat er bepaalde meerwerkkeuzes niet meer mogelijk zijn, omdat de bouw al in een te ver gevorderd stadium is. Inmiddels zijn de wanden al gerealiseerd waardoor een uitbouw niet meer meegenomen kan worden. Wel zijn bij de bouwnummers 9, 26 en 35 de funderingspalen die nodig zijn voor de uitbouw aangebracht. Zo kun je in de toekomst de woonkamer als je dat wilt makkelijk uitbreiden. De woningen van OolderVeste aan ’t Water zijn standaard namelijk al goed uitgerust met een royale woonkamer en keuken.

image alt

Keuken, sanitair en badkamer

In de vloeren is het leidingwerk van de keuken, badkamer en het toilet verwerkt. De vloeren zijn inmiddels gelegd, waardoor het niet meer mogelijk is om de positie van de keuken en het sanitair te wijzigen. Uiteraard heb je nog wel volop keuze in het soort tegels en het type sanitair. Ook de SieMatic keuken kan nog naar wens worden uitgekozen. Afhankelijk van het moment van aankoop kijkt de aannemer welke mogelijkheden er nog zijn.

Ook in OolderVeste wonen?

In OolderVeste aan 't Water zijn nog enkele woningen vrij. Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen" of "Zet me op de wachtlijst", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Bekijk beschikbaar woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste aan 't Water Bekijk woningaanbod