OolderVeste aan 't Water staat nu online

22 februari '22

Interesse in een woning in OolderVeste? De woningtypes van OolderVeste aan 't Water staan nu online. Schrijf je snel vrijblijvend in als belangstellende en ben als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

image alt

Heerlijk thuiskomen

OolderVeste aan ‘t Water bestaat uit 35 woningen. Er komen 6 schitterende 2 onder 1 kapwoningen en 29 vrijstaande villa’s die zich onder laten verdelen in 4 verschillende typen. We zijn heel benieuwd welke woning jou weet te verleiden. Bekijk het woningaanbod en ontdek hoe groot de woningen zijn. Minimaal heb je 173 m2 woonoppervlakte, maar er zijn ook 7 villa’s van 243 m2. De fantastische overdekte veranda is 23 of 31 m2 groot en daarnaast heb je nog een royale tuin. Alle ruimte om hier iets heel bijzonders van te maken. De verkoop start naar verwachting medio 2022.

Schrijf je in als belangstellende
image alt

Het belang van op tijd inschrijven

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project. Dit kun je onderaan deze pagina doen.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Lees meer over een woning kopen
Een duurzame keuze Duurzaamheid in OolderVeste aan 't Water
Hier wonen Bekijk woningen