Stand van zaken OolderVeste aan 't Water

28 oktober '22

Onlangs is de omgevingsvergunning van OolderVeste aan 't Water afgegeven en begin november wordt deze onherroepelijk. Zodra we een onherroepelijke omgevingsvergunning hebben zijn 4 van de 5 opschortende voorwaarden vervuld. De start bouw van de woningen op het schiereiland is dan weer een stapje dichterbij! De laatste opschortende voorwaarden, minstens 70% van de woningen is verkocht, is nog niet vervuld.

Gefaseerde bouw

Op dit moment is 40% van de woningen verkocht. Dit is onvoldoende om te kunnen starten met de bouw van alle 35 woningen. We zijn met de aannemer in overleg om gefaseerd te bouwen, dit zou betekenen dat we starten met een deel van de woningen en een deel van de woningen later bouwen. In november willen we besluiten of we gefaseerd gaan bouwen zodat de kopers van de woningen die we nu gaan bouwen dit jaar nog naar de notaris kunnen voor de levering van de grond. Zodra het zover is, laten we dit uiteraard weten.

image alt

Ook in OolderVeste wonen?

Heb je interesse in een woning in OolderVeste aan 't Water en je ziet dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Dit doe je door op de knop "Optie aanvragen" te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk woningaanbod