Thuiskomen aan het water

OolderVeste aan ‘t Water is een schiereiland dat omzoomd wordt door groen en waar je als bewoner altijd op het water uitkijkt. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s zijn opvallend riant. En dan te bedenken dat de overdekte veranda fungeert als het verlengstuk van je leefkeuken of living. Binnen en buiten lopen vloeiend in elkaar over. Zittend op de overdekte veranda kijk je vrij uit en geniet je met vrienden en familie van een borrel of barbecue. In OolderVeste aan ‘t Water leef je het goede leven. Laat je verleiden.

Nog enkele woningen beschikbaar

OolderVeste aan ‘t Water bestaat uit ruime 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s. Minimaal heb je 171 m2 woonoppervlakte, maar er zijn ook villa’s van 243 m2. De fantastische overdekte veranda is 23 of 31 m2 groot en daarnaast heb je nog een royale tuin. Alle ruimte om hier iets heel bijzonders van te maken.

Ook hier wonen? De bouw start in mei 2023 én er zijn nog woningen beschikbaar. Lees snel verder!

image alt

Kopen is bouwen

Wanneer je nu één van de woningen van OolderVeste aan 't Water koopt die in verkoop zijn, betekent dit dat de bouw van jouw woning in mei 2023 gaat starten!

De aannemer begint in mei 2023 in ieder geval met de bouw van 18 woningen (bouwfase 1), waarvan er op dit moment 13 verkocht zijn. De 5 woningen die nog niet verkocht zijn worden dus sowieso gebouwd (bouwnummer 2, 4, 19, 26 en 28). Daarnaast blijven de woningen die aansluiten aan de delen die gebouwd worden ook in verkoop. Dit zijn 8 woningen (bouwnummer 1, 6, 10, 13, 17, 20, 24 en 35). Voor deze 8 woningen geldt, als deze vóór 15 maart 2023 verkocht worden, deze gebouwd worden in fase 1.

Woningaanbod OolderVeste aan 't Water
image alt

Vraag direct een optie aan

Bekijk bij het woningaanbod de beschikbare woningen. Ook vind je hier alle informatie over de bouwnummers, waaronder plattegronden, zonligging, impressies en kenmerken. Is jouw favoriete woning nog beschikbaar? Vraag dan vrijblijvend een optie aan. 

Actuele beschikbaarheid bekijken?

Naar de woningen
image alt

Maak een virtuele wandeling

Hoewel de bouw van OolderVeste aan 't Water is mei 2023 pas start, kun je nu wel al virtueel door de wijk lopen. Door middel van 360-beelden krijg je een goed beeld van hoe het er straks uit komt te zien. Neem snel een kijkje!

Virtueel rondlopen
Wonen in OolderVeste aan 't Water Bekijk woningaanbod
Start bouw mei 2023 Kopen is bouwen