Bouwkavel 17 is nu beschikbaar

31 maart '23

Wil jij graag in OolderVeste een woning bouwen? Dan is dit je kans! Onlangs is namelijk bouwkavel 17 beschikbaar gekomen. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. 

Alles naar eigen wens

Wanneer je een kavel koopt, kun je jouw huis laten ontwerpen door een architect. Hierbij kun je tot in detail bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Denk hierbij aan het woningtype, de stijl en indeling. De mogelijkheden zijn eindeloos om hier jouw droomhuis te realiseren.

image alt

Voorbeeldwoningen

Je kunt ook kiezen uit een van de woningtypen die Brummelhuis heeft ontworpen voor OolverVeste en dus op kavel 17 gebouwd mogen worden. De woningen kun je uiteraard naar eigen wens aanpassen. Brummelhuis begeleidt en ontzorgt je zoveel mogelijk tijdens de ontwerp- en bouwperiode van je woning. Let op, je koopt eerst een kavel en daarna (desgewenst) een woningtype.

Natuurlijk is het ook mogelijk om door Brummelhuis een woning naar wens te laten ontwerpen.

Lees meer over de woningtypen
image alt

Vraag direct een optie aan

Op de pagina Woningen kun je direct kosteloos en vrijblijvend een optie aanvragen. Dit doe je door bij kavel 17 op de knop "Optie aanvragen" te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk bouwkavel 17
Een kavel financieren Financiering
In OolderVeste wonen? Bekijk woningaanbod