Wat kost jouw favoriete kavel?

28 mei '24

Medio april hebben we de bouwnummers met prijsindicaties gedeeld. Inmiddels zijn deze prijzen omgezet in definitieve prijzen. Bekijk snel wat jouw favoriete kavel kost!

Bekijken prijzen

Regel je financiële check

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een kavel. Zijn er meerdere kandidaten voor één kavel? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, kun je een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Meer over de financiële check
image alt

Een kavel kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Dit is ‘m! Je hebt eindelijk jouw droomkavel gevonden. Na maanden van speuren op het internet en geduldig wachten, wil je jouw toekomstige kavel kopen. Bij ons kun je deze kavel 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Maar, hoe werkt dat eigenlijk? Klik op onderstaande button voor meer informatie. 

Heb je ons stappenplan van kavel tot droomhuis al bekeken? Dit stappenplan helpt je om goed inzichtelijk te hebben welke beslissingen je op welk moment moet nemen. Vanaf de aankoop van de kavel tot aan de sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning. 

Meer informatie
Een kavel financieren Financiering
In OolderVeste wonen? Bekijk woningaanbod