Laatste 5 kavels in voorbereiding

26 januari '24

Altijd al jouw eigen huis willen bouwen en ontwerpen in OolderVeste? Dan is dit je laatste kans! Middenin het groen van OolderVeste, op een prachtige plek aan de rand van de wijk, liggen 5 bouwkavels. Hier kun jij jouw toekomstige vrijstaande droomwoning realiseren. Lees snel verder.

Prijsindicatie en ligging van de kavels

De perceeloppervlaktes van de kavels variëren van 937 tot 1.416 m2. Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden van de kavels. Zo kun je alvast zien of dit bij jouw budget past. De kavels zijn gelegen aan de straat Herensteerten en Prinsensteerten. Op de kavelkaart onderaan de pagina is de ligging van de kavels weergegeven.

Binnenkort volgt er meer informatie, zoals de bouwnummers met de definitieve prijzen en perceeloppervlaktes en voorbeeldwoningen van Brummelhuis.

Voorbeeldwoningen Brummelhuis

Een eigen kavel betekent dat je alle ruimte hebt voor jouw woonwensen. Uiteraard kun je zelf een woning (laten) ontwerpen, maar je kunt ook kiezen voor een voorbeeldwoning van Brummelhuis. Deze zijn niet uniek, maar kunnen wel naar wens worden aangepast. De voorbeeldwoningen worden momenteel uitgewerkt. Zodra hier meer informatie over is, delen we deze via de website.

Start verkoop & inschrijven als belangstellende

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de laatste 5 kavels in OolderVeste. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende onder het woningtype bij het woningaanbod. Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start! 

Naar kavelaanbod
Een kavel financieren Financiering
In OolderVeste wonen? Bekijk woningaanbod