Mogelijkheden via Brummelhuis

18 april '24

Heb jij een kavel in OolderVeste op het oog, maar heb je graag zekerheid over het bouwtraject en de bijkomende kosten? Brummelhuis heeft 4 woningtypen ontworpen die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan van OolderVeste en dus op deze kavels gebouwd mogen worden. Je kunt deze woningen uiteraard naar je eigen woonwensen aanpassen. Nieuwsgierig? Bekijk snel wat er allemaal mogelijk is!

image alt

Van ontwerp naar realisatie

Bij Brummelhuis wordt je zoveel mogelijk ontzorgd tijdens de ontwerp- en bouwperiode en houden ze van korte lijnen en duidelijkheid. De indeling en uitstraling van alle woningtypen in OolderVeste kunnen zoveel mogelijk naar jouw eigen wensen en budget worden aangepast. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten en werkt Brummelhuis met vaste aanneemsommen. Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseurs van Brummelhuis. 

Nadat het ontwerp is afgerond wordt de woning uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Met dit definitief ontwerp vraagt Brummelhuis alle benodigde vergunningen aan. Na goedkeuring gaat hun vaste bouwpartner aan de slag en wordt de bouw van je woning voorbereid.

5 bouwkavels

In OolderVeste komen 5 kavels beschikbaar met een prijsindicatie vanaf €360.000 tot €450.000 V.O.N. en een oppervlakte vanaf 937 t/m 1416 m2. 

Via onderstaande button zijn de verschillende woningtypen van Brummelhuis te bekijken. De prijzen op de website van Brummelhuis zijn inclusief het bouwkavel met bijbehorende woningtype. Let wel op, je koopt eerst een kavel en daarna (desgewenst) een woningtype. De prijzen op de website zijn indicatief, maar geven jouw een goed beeld van het totale (kosten)plaatje.

Woningtypes Brummelhuis
Een kavel financieren Financiering
In OolderVeste wonen? Bekijk woningaanbod