Fenomenaal uitzicht vanuit de torenwoningen

25 oktober '22

De torenwoningen markeren de entree van OolderVeste aan ’t Water en zijn daarom extra speciaal gemaakt. Met haar hoogte, sierlijke details als een overdekte veranda en serre trekken deze torenwoningen de aandacht. Daarbij woon je hier op de eerste rang. Volledig vrij kijk je over het groene binnengebied naar de Oolderplas. Sta je op het terras van de 3e verdieping, dan heb je een fenomenaal uitzicht op het Limburgse landschap.

image alt

Een torenkamer met dakterras

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en op de 2e verdieping vind je nog een 4e kamer, een techniekruimte en een grote open ruimte. En dan is er nog een torenkamer met widow’s walk op de 3e verdieping. De widow’s walk was vroeger een plek waar schippersvrouwen stonden te ijsberen om te zien of hun man veilig van zee terugkeerde. In dit geval is de widow’s walk vormgegeven als terras. In tegenstelling tot vroeger wordt dit een fantastische plek bij je huis waar je de zon op ziet komen en onder ziet gaan.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Van de twee torenwoningen is bouwnummer 019 nog beschikbaar. Zie jij jezelf hier al wonen? Vraag dan vrijblijvend een optie aan via de website. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Optie aanvragen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk woningaanbod