Vrijstaand Type D #019

€ 775.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze vrijstaande villa markeert de entree van OolderVeste aan ’t Water en is daarom extra speciaal gemaakt. Met haar hoogte, sierlijke details als een overdekte veranda en serre trekt deze torenwoning de aandacht. Daarbij woon je hier op de eerste rang. Volledig vrij kijk je over het groene binnengebied naar de Oolderplas. Sta je op het terras van de 3e verdieping, dan heb je een fenomenaal uitzicht op het Limburgse landschap.

Vrij

Vrijstaand Type D #019

€ 775.000
ca. 173 m2
6 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 198 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.