Vrijstaand Type D #019

€ 775.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Deze vrijstaande villa markeert de entree van OolderVeste aan ’t Water en is daarom extra speciaal gemaakt. Met haar hoogte, sierlijke details als een overdekte veranda en serre trekt deze torenwoning de aandacht. Daarbij woon je hier op de eerste rang. Volledig vrij kijk je over het groene binnengebied naar de Oolderplas. Sta je op het terras van de 3e verdieping, dan heb je een fenomenaal uitzicht op het Limburgse landschap.

In optie

Vrijstaand Type D #019

€ 775.000
ca. 173 m2
6 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 198 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure