Word bouwnummer 009 jouw nieuwe woning?

27 juli '23

Met een zee aan ruimte en een waanzinnig uitzicht op de Oolderplas is het iedere dag genieten van het ultieme vakantiegevoel. En het goede nieuws is dat het nog mogelijk is. Op dit moment zijn alle woningen in OolderVeste aan 't Water verkocht of onder optie, behalve bouwnummer 009. We vertellen je meer over de allerlaatste beschikbare vrijstaande villa in Oolderveste aan 't Water. Gaat jouw hart sneller kloppen van deze geweldige woning? Je kunt direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen.

image alt

Woon jij straks hier?

Altijd al gedroomd van een vrijstaande villa met statige overdekte veranda, een zee aan ruimte, heerlijke groene omgeving én een waanzinnig uitzicht over het water? Dan is bouwnummer 009 de ideale woning voor jou! De ruim 243 m2 aan woonoppervlakte verdeeld over 3 woonlagen maakt het plaatje compleet! Met maar liefst 7 kamers is er aan ruimte zeker geen gebrek. En dan hebben we het nog niet gehad over de leefkeuken van bijna 9 meter, die garant staat voor vele gezellige etentjes met familie en vrienden. Uiteraard parkeer je je auto op 1 van de 2 parkeerplekken op eigen terrein. Wordt deze charmante en zeer luxe villa in het pittoreske Herten jouw nieuwe thuis?

Bekijk deze vrijstaande villa

Nu kopen is snel wonen

De aannemer is in mei 2023 al gestart met de bouw van de fase waar deze vrijstaande villa met bouwnummer 009 deel van uitmaakt. De fundering ligt er inmiddels zelfs al! Nu kopen is dus snel(ler) wonen.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Hoe gaat het met de bouw? Bouwupdate juni 2023