Vrijstaand Type A

€ 1.150.000 - € 1.300.000 v.o.n. Nog 1 beschikbaar

Omschrijving

Type A is de grootste villa van OolderVeste aan ‘t Water. Hij komt 7 keer voor. Je vindt deze villa’s op de kop van het schiereiland en daarmee nemen ze een heel bijzonder plekje in. De zeer riante kavels bieden alle vrijheid om te genieten van het water rondom en dankzij de vrije ligging vind je altijd wel een plek in de zon óf juist in de schaduw. 

Nog 1 beschikbaar

Vrijstaand Type A

€ 1.150.000 - € 1.300.000
ca. 243 m2
7 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
groen
image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure

Alternatief aanbod