Vrijstaand Type A #010

€ 1.250.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Dit is het neusje van de zalm, zo laat deze vrijstaande villa zich het beste omschrijven. Door de ligging op de kop van het schiereiland neemt het huis een heel bijzonder plekje in. De zeer riante kavel biedt alle vrijheid om te genieten van het water rondom en dankzij de vrije ligging vind je altijd wel een plek in de zon óf juist in de schaduw. Geniet op de overdekte veranda van je eerste kop koffie, wandel door de tuin, sta te koken en staar over het water. Joie de vivre.

Verkocht

Vrijstaand Type A #010

€ 1.250.000
ca. 243 m2
7 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 556 m2Tuin
Zuid, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

Alternatief aanbod