Vrijstaand Type A #010

€ 1.250.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Dit is het neusje van de zalm, zo laat deze vrijstaande villa zich het beste omschrijven. Door de ligging op de kop van het schiereiland neemt het huis een heel bijzonder plekje in. De zeer riante kavel biedt alle vrijheid om te genieten van het water rondom en dankzij de vrije ligging vind je altijd wel een plek in de zon óf juist in de schaduw. Geniet op de overdekte veranda van je eerste kop koffie, wandel door de tuin, sta te koken en staar over het water. Joie de vivre.

In optie

Vrijstaand Type A #010

€ 1.250.000
ca. 243 m2
7 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 556 m2Tuin
Zuid, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.

Alternatief aanbod