Vrijstaand Type A #026

€ 1.250.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen op het mooiste plekje van OolderVeste aan ’t Water. Beloofd! De royale kavel ligt direct aan de Oolderplas en heeft een zuidwestelijke oriëntatie waardoor je op een mooie dag altijd een plek in de zon hebt. Of kies je voor een beetje schaduw? Die vind je op de 8,5 meter brede veranda. Kom je binnen, dan laten we zien hoe elke vierkante meter optimaal benut is.

Verkocht

Vrijstaand Type A #026

€ 1.250.000
ca. 243 m2
7 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 690 m2Tuin
Zuid, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure

Alternatief aanbod