Vrijstaand Type A #027

€ 1.250.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Als een baken in de haven prijkt deze villa straks op de kop van het eiland. Een plaatje om te zien, zowel vanaf het water als vanaf de mooie laan. Door de riante kavel ervaar je de vrijheid van wonen op deze unieke plek optimaal. Kies jij voor 365 dagen per jaar een vakantiegevoel en drink je elke dag je eerste koffie op de overdekte veranda en zie je de natuur ontwaken? 

Verkocht

Vrijstaand Type A #027

€ 1.250.000
ca. 243 m2
7 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 490 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

Alternatief aanbod