Vrijstaand Type B #007

ca. € 860.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Kom aanrijden langs de mooie laan met villa’s, voorzien van diepe voortuinen met een white picket fence. Gelijk die ontspanning, dit is thuis waar elke dag een beetje als vakantie voelt. Je auto parkeer je op de ruime oprit voor de berging. Loop via de berging naar de veranda of betreed de hoofdentree die ook overdekt is. Eenmaal binnen, waan je je gelijk weer buiten. Via de grote ramen en diverse openslaande deuren kijk je uit op de natuur van de Oolderplas en je eigen tuin. 

Binnenkort in verkoop

Vrijstaand Type B #007

ca.
€ 860.000
ca. 171 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
Tuin
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

Alternatief aanbod